Testimoniale

Am comandat o cuvertura de pat matlasata și o protecție saltea impermeabila. Au sosit în timp util, materialele de calitatea promisă,protectia saltelei nu fâșie la utilizare, nu te face sa transpiri. S-au potrivit la perfect la dimensiunile patului.Cuvertura este eleganta, materialul plăcut coloristic și ca textura. Colaborare amiabila, prompta, profesionista cu serviciul vânzări.Multumesc Marbis și Anul Nou 2022 sa vă aducă mult succes și realizări notabile. Daniela I. 29.12.2021

Daniela I. 28.12.2021

Desi am comandat doua modele ( culori diferit) pentru cel 2 seturi de lenjerii de pat, am primit aceeasi culoare pentru toate.

SILVIA F. 07.06.2021

Am comandat o husa impermeabila pentru saltea cu fermoar. Marimea a fost corecta, s-a potrivit perfect pe saltea. Este intradevar impermeabila.Foarte mulțumită de produs. Recomand să masurati corect saltea .Totul este facut datelor transmise. Multumesc.

elena-laura s. 22.05.2021

Am cumparat o husa impermeabila pentru saltea cu fermoar. Marimea a fost corecta, s-a potrivit "manusa" pe saltea. Este intradevar impermeabila, la curatenia de primavara am constatat ca salteaua s-a pastrat curata desi husa a necesitat sa fie spalata. Materialul din care este confectionata husa este de calitate, nu se roade usor in timp, nu scoate zgomote ciudate la atingere, nu isi schimba dimensiunile in urma spalarii.

Andrei G. 04.05.2021

Am comandat doua huse impermeabile pentru saltea. Produsul este de cea mai buna calitate si marimea a fost corecta. Am cerut si cateva lamuriri suplimentare despre produs, doamna care a raspuns la telefon fiind foarte prompta si amabila. Livrarea s-a facut a doua zi. Recomand cu incredere. Multumesc Marbis si succes in continuare!

Gabriela C 28.04.2021

Am comandat prosoape si fata de masa damasc. Produsele sunt de calitate si livrarea rapida. Recomand cu incredere.Multumesc

Carmen O. 24.04.2021

Foarte mulțumită de produs.A venit a doua zi.Sper să se comporte bine în timp. Dacă este ok voi comanda și protecții pentru perne.Multumesc Marbis pentru seriozitate.

Constanța P. 19.04.2021

Multumesc foarte mult echipei de la Marbis pentru eforturile care le depune în vederea obtinerii multumirii clientilor. Ma simt îndatorata si le doresc pe viitor clienti multumiti de calitatea serviciilor ca si mine. Mult succes in continuare

Ionela T. 12.04.2021

Am comandat niște lenjerii de pat de la firma Marbis și sunt foarte mulțumită. Calitate, promptitudine, profesionalism. Recomand cu încredere.

DANIELA V. 31.03.2021

Livrare rapida, produse de calitate la preț mic. Mulțumesc!

Anamaria J. 29.03.2021