Despre noi

Marbis este o companie de familie infiintata in 1993 la Sebes, de catre Marioara Beschiu. A început compania la nivel local împreună cu soțul ei și a decis să se specializeze în textile de casă. De mai bine de 10 ani, și-au desfășurat producția în propria casă, toate lenjeriile de pat fiind făcute manual!

Pe măsură ce compania a crescut, Marbis a decis să se concentreze pe clienții profesioniști, oferind produse de înaltă calitate și concentrându-se pe relații pe termen lung.

In 2006, au creat fabrica din Sebeș, pentru a raspunde cererii tot mai mari. În cele din urma compania a crescut la nivel national, oferind produse textile de casa de calitate atât pentru profesionisti cât și pentru consumatorii finali.

Astăzi, Marbis păstrează acest spirit de familie: are peste 38 de angajați, iar producția este realizată manual în România.

În 2008, Marius Beschiu, fiul Marioarei, a înființat Marbis Transport, www.marbistransport.ro o altă activitate secundară, pentru transporturile interne și internaționale de mărfuri. În prezent, el este directorul general al corporației Marbis.

La Marbis, credem că toată lumea ar putea avea acces la produse de calitate la prețuri accesibile. Obiectivul nostru este de a oferi cele mai bune produse de calitate, realizat manual, atât pentru consumatorii profesioniști, cât și pentru consumatorii end-to-end.

Mar bis

Productie proprie in Romania

Avem propria noastră fabrică, care se află în Sebeș din 2006. Toate produsele noastre sunt realizate manual de către angajații noștrii. Asiguram calitate înaltă produselor noastre cu standarde stricte privind producția și realizarea lor.

Fabricat in Romania
Fabricat manual

Calitatea e prioritatea noastra

Materiale naturale

Materiale naturale

Majoritatea produselor noastre sunt realizate 100% din bumbac

Fabricate manual

Fabricate manual

Producție manuală locală cu standarde înalte de calitate

Aprovizionare europeană

Aprovizionare europeană

Folosim materie prima din România, Spania și întreaga Europa.

Prețuri competitive - Oferte personalizate - Livrare rapidă