Politica de livrare a produselor și taxe de transport

Livrarea comenzilor se va face în termen de 5 zile lucrătoare pentru comenzile finalizate și confirmate pe e-mail.

În situația plăților online sau prin ordin de plată, livrarea se va efectua în termen de 5 zile lucrătoare de la creditarea contului SC MARBIS SRL cu suma, reprezentând comenzile respective.

Livrarea coletelor se efectueaza cu ajutorul  firmei de curierat Cargus.

Costul livrarii este de 20 lei/colet, iar pentru comenzile care depasesc valoarea de 400 lei, transportul este gratuit. În momentul predării comenzii către firma de curierat, implicit a emiterii awb-ului, clientul va primi o notificare în acest sens, prin email.

Pentru comenzile cu plata în sistem ramburs, cumpărătorul va primi in coletul cu produsele comandate factura aferenta si va achita contravaloarea sumei produselor comandate la curier, de la care va primi si chitanta.

Atenție

În situația în care clientul a optat pentru plata în sistem ramburs și livrarea comenzii a fost efectuată, iar acesta nu dorește să facă plata comenzii sau nu acceptă produsul(ele) comandat(e), acesta se angajează, în mod irevocabil, la plata costurilor de livrare (costuri de manipulare, depozitare și transport), dus-întors, care sunt în cuantum de 40 lei (”two way”).

RECEPȚIA se consideră ca fiind efectuată în aceeași zi în care produsul a fost livrat și/sau preluat de către client sau un reprezentant al acestuia.

Defectele vizibile se reclamă în momentul efectuării livrării si recepției produselor. Prin defect vizibil se înțelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.

La recepționarea coletului prin curierat, verificați integritatea produselor și a ambalajului.

Conform art. 1690 Cod Civil, dacă în urma verificării se constată existența unor vicii aparente, cumpărătorul trebuie să îl informeze pe vânzător despre acestea, fără întârziere. În lipsa informării, se consideră că vânzătorul și-a executat obligația.