Despre produsele pentru cei mici

Produsele Marbis, aliatele in cursa pentru a devein gradinita preferata acopiilor si a parintilor!

Nu e lucru usor in a deveni locul preferat al micutilor si mai ales sa castigi increderea parintilor ca gradinita aleasa de ei este locul perfect  pentru ca cei mici sa isi petreaca timpul cand parintii sunt la serviciu.

Salile trebuie sa fie luminoase, calduroase, spatioase, iar patuturile cu lenjeriile colorate unde copii isi fac somnul de amiaza trebuie sa fie atragatoare.

Un element care contribuie la povestea de succes a celei mai populare gradinita din Sebes este  calitatea produselor comandate de la Marbis. Ei au ales lenjerii pentru patut de cea mai buna calitate, din bumbac moale si calduros. Imprimeurile sunt dintre cele mai interesante, balonase si inimioare, cu ursuleti si fluturasi, catelusi si pisicute, personaje din povesti sau desene animate care fac din somnul de amiaza o adevarata aventura in lumea viselor.

Calitatea produselor este deosebita, iar patuturile sunt imbracate doar in produse Marbis, produse de calitate fabricate in Romania: lenjerii de pat copiiperinite pentru copii si pilote de patuthuse si cearceafuri impermeabile.

Husele si cearceafurile impermeabile pentru patut sunt cele care fac diferenta intre un produs banal si un produs de calitate. Acestea si-au dovedit eficienta de-a lungul celor trei ani de cand gradinita s-a infiintat.

Pilotele de patut sunt calduroase, usoare si se intretin foarte simplu, urmarind indicatiile de curatare.

Lenjeriile se intretin foarte usor, nu se sifoneaza si dupa spalari repetate culorile sunt vii si imprimeurile inca fascinante pentru cei mici.